JUBILEUM

Boek en Troost bestaat 5 jaar

 

Dit feit gedenken wij op Donderdag, 14 februari 2019.
Samen met u willen wij stilstaan bij wat die 5 jaar u en ons gebracht hebben. Wij hebben een theatervoorstelling voor u, waarin het rouwproces en alles wat daarmee samenhangt op een subtiele wijze wordt vormgegeven.  

Odette de Theije is kinder- en jeugdpsychiater. Vier jaar geleden verloor zij haar man door een plotselinge dood. Zij voelde de behoefte om haar eigen verlieservaringen vorm te geven. In de theatervoorstelling “De vrouw die alles had” verbindt Odette herinneringen met spullen, vanuit een verlangen om alles en iedereen bij elkaar te houden.
“De vrouw die alles had” is een pleidooi om mensen niet alleen te beoordelen op hun gedrag, maar om ieders eigen, unieke manier van rouwen te erkennen. Want rouw is de achterkant van liefde.

Odette de Theije acteerde eerder o.a. in “Een kamer op het kerkhof”. Tekst en regie zijn van Kees van der Zwaard.
“De vrouw die alles had” wordt gemaakt voor mensen die persoonlijk en/of beroepshalve met rouw(verwerking) te maken hebben. En wie heeft dat niet?

 

Wanneer     : Donderdag, 14 februari 2019
Aanvang      : 20.00 uur

Locatie         : OBS Wereldwijs, Wilsonplein 3 (ingang Dunantsingel), Gouda
Kosten          : € 10,= pp
Aanmelden :  is helaas niet meer mogelijk. De voorstelling is volgeboekt.

 

Bent u geïnteresseerd in het interview met Odette over hoe zij omgaat met de verschillende fasen van rouw, dan kunt u hier klikken om het gehele interview te lezen