Lotgenotengroepen

DSC01531Zoek je lotgenotencontact in een besloten lotgenotengroep?

Als iemand die je lief  hebt overlijdt, staat de wereld op zijn kop.Wat heb je dan nodig? Mensen die er voor je zijn, bij wie je je hart kunt luchten. Mensen uit de directe omgeving zijn erg belangrijk tijdens het rouwproces. Maar niet alleen uit eigen kring, ook bij lotgenoten vinden rouwenden een luisterend oor.Want wie anders snapt wat je hebt meegemaakt?(tekst geïnspireerd door Daan Westerink)

 

2 oktober 2018 starten we weer met een lotgenotengroep voor iedereen die rouwt om een dierbare, die langer dan een half jaar geleden overleden is. Vijf middagen van 14.00 – 16.00 uur bij elkaar komen in besloten kring, begeleid door twee ervaren vrijwilligers om samen te praten over verdriet en verliesOp verzoek kan er ook een avondgroep gestart worden bij voldoende deelnemers.

Geïnteresseerd om deel te nemen aan een volgende lotgenotengroep? Aanmelden: met naam en telefoonnummer via info@boek-en-troost.nl, telefonisch 06-57925970 (dit nummer is alleen voor aanmeldingen lotgenotengroep).

Totale kosten € 25 (incl. koffie en thee)
Locatie : Nelson Mandela Centrum / Gouda

TWEE BEVLOGEN VRIJWILLIGERS

De Stichting Boek en Troost organiseert binnenkort weer een aantal besloten gespreksgroepen voor mensen die een geliefde verloren hebben. Tijdens deze bijeenkomsten gaan deelnemers met elkaar in gesprek over hun ervaringen, verdriet en vragen waar men tegenaan loopt. Vragen zoals ‘hoe richt ik mijn leven nu in, waar vind ik mensen om over mijn situatie te praten en hoe geef ik opnieuw zin aan mijn leven?’ De gesprekken staan ook deze keer weer onder leiding van Ineke Vonk en Sonja Goud. Ik had op dinsdag 19 september in Reeuwijk een gesprek met de twee deskundige vrijwilligers.

Wilt u het hele interview lezen? Klik dan Twee Bevlogen Vrijwilligers